facebook icon
Room Type
Price From
Price for {%days%} Night(s)
Max
Adults
Children
Rooms

Filter by accommodation type:

Filter by accommodation:


31 Available

31 Unavailable

31 Today

31 Restrictions apply

Accommodation(s) for

BOOK NOW

Contact Information

Additional Guests

Payment Method

Secure Online Payment Learn More
Property Information

All 8 apartments in the hotel are equipped with air conditioning, living room, a flat-screen TV with satellite channels, a kitchen with minibar, a dining area and a private Sauna and bathrooms with a hairdryer, a bidet. 

Guests at Levi Black can enjoy tasty breakfast, lunch and dinner options delivered to the apartment. You can also book our transfers to the activities and center, we are also more than happy to help you book all the things to do during your stay. 
Guests can use free WiFi and free private parking.
Are You travelling with electric car? We provide 24/7 charging  service for your car when you stay with us.

Facilities are also including arctic spa and sauna during your stay at the accommodation. Arctic spa and sauna area can be booked private for your group, family or friends. 

Location is more than you can expect, to cross-country skiing and snowmobiling you can just go straight from the yard, slopes for skiing are less than 1 km, market and restaurant are just across the street. Levi center is 2 km from the hotel. The nearest airport is Kittila Airport, 12 km from the hotel. 

Dogs are welcome on limited basis. Please check the availability when booking your accommodation with email to sales@leviblack.fi


Property Name: Levi Black

Address 1: Immellompolo 1

City : Sirkka, levi - Lappi

Postal Code : 99130

Phone: +358 44 100 500

Email: sales@leviblack.fi

Amenities
  • Baggage storage
  • Concierge desk
  • Lounge
  • Meeting rooms
  • Photo copying service
  • Printer
  • Room service
  • Safe deposit boxes at front desk
  • Valet service
  • Welcome Drink

Check-In / Check-Out Policies

This property has the following check-in and check-out times and policies.

Check-In: 16:00

Check-Out: 12:00

Property and Cancellation Policies :

Full Charge - Full Deposit - If cancelled within 14 days of arrival

No Charge - If cancelled within 15 days of arrival

Terms and Conditions

VARAUSEHDOT

YLEISET VARAUS- JAPERUUTUSEHDOT Levi Black Hotellissa

1. SOVELTAMISALA JAERITYISEHDOT
Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden yksittäisiinmajoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu eikä varattavanhintatuotteen ehdoissa muuta mainita. 
Näitä ehtoja sovelletaan myös majoitusvarauksiin, jotka tehdään digitaalistenpalvelujen kautta. Hotellilla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeaviaerityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien,hotellikohtaisten erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai majoitukseenliittyvien oheispalvelujen vuoksi.

2. VARAUS JA VAHVISTUS
Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi,saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo hotellia, kun se onvahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kunolet saanut siitä vahvistuksen. Hotelli voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisiasääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortillavarauksen sitovuuden edellytykseksi.

3. HOTELLIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 16 ja se on luovutettavalähtöpäivänä klo 12 mennessä. Hotellilla voi olla tästä poikkeavia tulo- jalähtöaikoja. Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasihintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattunasinulle klo 18 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä.
Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasiluottokortilla. Muussa tapauksessa hotelli voi myydä huoneen edelleen. Jossaavut hotelliin sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei olevapaana, hotellin on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinenvastaavan tasoinen huone.

4. VARAUSTAKUU
Varauksen varmistamiseen voidaan käyttää kansainvälistä luottokorttia. Hotellipitää huonetta varattuna klo 18 jälkeenkin, ilman että sinun erikseen tarvitseeilmoittaa myöhäisestä saapumisesta.
Tätä varten hotelli tarvitsee sinulta seuraavat tiedot: nimesi, kortin numeronja voimassaoloajan, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Hotellivoi pyytää nämä tiedot kirjallisesti tai suullisesti.

5. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan taivarausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistääntulopäivänä klo 18.00 mennessä.
Jos jätät saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa korvauksena sinulta yhdenvuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvätlisäpalvelut.
Sinulla on oikeus peruuttaa varaus kustannuksitta ja saada varausmaksutakaisin, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen,vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma. Läheisenäpidetään avio- tai avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta,isovanhempaa tai matkakumppania, jonka kanssa majoitus on sovittu samaanhuoneeseen. Peruutuksen syyn osoittamiseksi tarvitset luotettavan asiakirjankuten esimerkiksi lääkärintodistuksen. Hotellilla on kuitenkin oikeus vähentääpalautettavasta määrästä toimistokulut.

6. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA
Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettavalähdöstäsi hotellille viimeistään klo 18.00 edeltävänä päivänä. Jos kysymys onuseamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättäjääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksenmajoituksen kokonaishintaan.

7. MAKSUT
Hotelli hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Hotelli ei kuitenkaan olevelvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä taimaksukortteja.
Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä hotellinmäärittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta. Jos huonetta eiole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä hotelliin saavuttaessatai maksukortilla viimeistään lähtiessä.
Hotellilla on oikeus tehdä varauksen tai sisäänkirjautumisen yhteydessäveloitus tai ennakkovarmennus maksukortilta. Oleskelun aikana aiheutuvatkustannukset voidaan tarvittaessa veloittaa käytetyltä maksukortilta. Joshotelli ei ole tehnyt ennakkovarmennusta maksukortiltasi, hotellilla on oikeusasiakkaan sisään kirjautumisen yhteydessä periä vakuus lisäpalveluidenkäyttämisestä.           

8. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ
Hotellissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä.  Jos rikotnäitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa hotellista. Sinun onkuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voivaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

9. HOTELLIN VASTUU OMAISUUDESTASI

Hotelli ei vastaa huoneessa olevasta omaisuudesta.
Hotelli ei vastaa hotellin pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sensisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. 

10. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA
Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasivahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tailemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, sielläoleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille taiheidän omaisuudelleen.
Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteidenmukaan.

RATE CHECK
rate check title RATE CHECK

Prices above may or may not include taxes
cloudbeds logo
WHY BOOK DIRECT?
We are proud to offer the lowest price available to our consumers directly on our website. This feature is our confirmation of that guarantee. Booking direct allows us to provide you our guest with the highest standard of service possible. We appreciate your business and look forward to your stay.
check sign RATE CHECK
This is the lowest available rate on matching your search criteria.
This price check was performed to ensure our direct rates can't be beaten elsewhere. Help support our hotel and book direct today.