Room Type
Price From
Price for {%days%} Night(s)
Max
Adults
Children
Rooms

Filter by accommodation type:

Filter by accommodation:


31 Available

31 Unavailable

31 Today

31 Restrictions apply

Accommodation(s) for

BOOK NOW
Secure Online Payment Learn More

Contact Information

Additional Guests

Payment Method

Secure Online Payment Learn More
Property Information

Kikutstua ligger i hjertet av Nordmarka, noe som gjør at du kan komme til oss fra hvilken side av marka du måtte ønske. Det er en av Markas best besøkte stuer og normalt går turen inn på ski, sykkel eller til fots. Den korteste veien til oss er fra Sørkedalen, ca 11km på vei. Vi anbefaler å følge stier når det ikke er snø for å oppleve marka sin vakre og variable natur. Selve turen inn til Kikutstua er en del av opplevelsen ved å overnatte hos oss. Kikutstua ligger idyllisk rett ved vannet Bjørnsjøen hvor det er populært å padle kano, fiske eller ta et bad. Det er Skiforeningen som eier Kikutstua som blir drevet av et bestyrerpar.  

Vi har til sammen 16 rom som er fordelt på 3stk 2-sengsrom, 11stk 4-sengsrom, 1stk 6-sengsrom og 1stk 8-sengsrom (4+4, det er en dør som skiller rommet i to). Alle rommene har køyesenger med en koselig hytteaktig atmosfære.


Property Name: Kikutstua

Street Address: Nordmarka 846

City : Oslo

Postal Code : 0891

Phone: +4721650001

Email: kikutstua@skiforeningen.no

Check-in/Check-out Policies

This property has the following check-in and check-out times and policies:

Check-In: 16:00

Check-Out: 10:00

Property and Cancelation Policies :

Full Charge - Full Deposit - If canceled within 6 days of arrival

No Charge - If canceled within 7 days of arrival

Terms and Conditions

 1. Vi har rett til å kansellere en booking og tilbakebetale depositum hvis en større gruppe skulle ønske å booke hele eller deler av Kikutstua inntil en uke før ankomst.
 2. Feil bookinger eller overbooking fra vår side vil føre til tilbakebetaling av depositum og kansellering av bookingen.
 3. Eventuelle grunner for at Kikutstua ikke kan holdes åpen feks. ved brann eller reparasjoner som fører til at rommene ikke kan brukes vil føre til tilbakebetaling av depositum og kansellering av bookingen.
 4. Vi har rett til å flytte personer over til et annet rom hvis det frigjør plass til andre overnattende. Vi flytter ikke uten å si ifra på forhånd og personer blir bare flyttet sammen med andre de booket med.
 5. Vi har 3 stk 2-sengersrom og disse vil bli prioritert til gjester som ikke kjenner noen andre eller bestiller først. På 4-sengersrom har vi satt en minimumsgrense på 3 personer for å booke. Dette gjøres for at ikke alle skal fordele seg utover flere rom, noe som fører til at mange senger blir stående tomme. Hvis dere er 2 personer som ønsker å booke inn på et 4-sengersrom må dere booke gjennom mail. Hvis det er ledig 4-sengersrom 2 uker før ankomst kan vi booke inn 2 personer på 4-sengersrom. Booking før dette vil ikke være mulig.
 6. Vi tar ikke på oss ansvaret for gjesters verdisaker/klær eller andre ting gjestene medbringer. Ting som er glemt igjen/ mistet kan ikke bli refundert av oss. Vi tar vare på ting som er glemt igjen men etter en tid må vi kaste dette da det tar opp plass.
 7. Blir noe ødelagt av inventaret til Kikutstua står personen som gjorde dette ansvarlig og må gjøre opp for seg.
 8. Vi prøver så godt det lar seg gjøre å lage alternative retter for gjester med allergier, intoleranser eller vegetarianere. Vi trenger opplysninger om dette minimum en uke før ankomst. Blir vi ikke informert må vi bruke de råvarene vi har på lager og gjøre det beste ut av dette, men det vil ikke bli optimalt.
 9. Innsjekk mellom 16.00-19.00. Utsjekk før kl 10.00.
 10. Middagen serveres kl 19.00 hvis ikke noe annet er opplyst.
 11. Barn regnes med alder til og med 11 år. 12 år og oppover regnes som voksen.
 12. Barn får servert samme forrett, en enklere hovedrett og valgfri is. Oppgradering til lik 3-retters som voksne koster 250,- per barn.
 13. Depositumet tilsvarer halve summen for oppholdet per voksen (barn) og må betales for at bookingen blir godkjent. Dette blir belastet av det kortet som legges inn ved booking innen noen dager. 
 14. Medlemmer av Skiforeningen vil få en reduksjon på overnattingen ved fremleggelse av medlemskap ved utsjekk. Medlemskap må vises for hver person.
 15. Du kan avbestille overnattingen helt frem til en uke (7 dager) før ankomst , da vil depositumet bli tilbakebetalt. Reduksjon eller avbestilling når det er mindre enn en uke (1-6 dager) igjen til ankomst vil ikke depositumet bli tilbakebetalt. Send oss en mail på avbestilling.
 16. Reduksjon eller avbestilling når det er mindre enn 24 timer til ankomst vil vi måtte legge til 936,- per person på grunn av matkostnader i tillegg til depositumet.
 17. Dårlig vær/ dårlig føre er ingen gyldig grunn for avbestilling når det under en uke før ankomst. Bruk reiseforsikring eller lignende for å få refundert det tapte beløpet.
 18. Ved større grupper over 8 personer bør det bookes gjennom mail.
 19. Vi har skjenkebevilling på Kikutstua og det tillates derfor ikke medbrakte drikkevarer. Blir det oppdaget medbrakt alkohol har vi rett til å ta dette fra dere og gi det tilbake ved utsjekk. Nytes medbrakt alkohol på stedet og ansatte ser dette (eller flasker ligger igjen på rommet etter utsjekk) vil oppholdet bli belastet med 500kr per flaske.
 20. Normal stans for servering av snacks/ alkohol er kl 23.00, dette kan avvike hvis det er gjort avtale om noe annet ved større arrangementer/ bursdager osv. Det er lov å sitte å ha det hyggelig utover kvelden, men det må taes hensyn til andre gjester som ønsker å sove etter kl 23.00.
 21. Priser 2024: 
1875,- for voksen
1500,- for voksen med medlemskap i Skiforeningen
1000,- for barn
800,- for barn med medlemskap i Skiforeningen
350,- for barn under 3 år (Inkludert barnemat og frokost)
350,- for hund på rommet (vi har noen få rom hvor det er lov til å ha med hund)

       20. Alle priser er inklusive MVA

Org.nr: 930092355 MVA

RATE CHECK
rate check title RATE CHECK

Prices above may or may not include taxes
cloudbeds logo
WHY BOOK DIRECT?
We are proud to offer the lowest price available to our consumers directly on our website. This feature is our confirmation of that guarantee. Booking direct allows us to provide you, our guest, with the highest standard of service possible. We appreciate your business and look forward to your stay.
check sign RATE CHECK
This is the lowest available rate on matching your search criteria.
This price check was performed to ensure our direct rates can't be beaten elsewhere. Help support our hotel and book direct today.